Please wait, loading...

 
Kontakt091 566 8406
LokacijaIvana Zahara 3, 10000 Zagreb
Posjetite naše društvene stranice

Moderiranje konferencije s 550 sudionika

19 siječnja, 2024by Aleksandra Štingl

Krajem prošle godine Bolder je zabilježio još jedan veliki uspjeh. Na prvoj stručnoj konferenciji Informacijskog sustava prostornog uređenja koja je okupila više od 550 sudionika, pripala nam je čast moderiranja cjelokupne konferencije i vođenja stručnog panela.

Moderiranje trodnevne konferencije Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bio je velik izazov. Riječ je o izuzetno stručnoj tematici koja je obuhvatila predstavljanje modula Informacijskog sustava prostornog uređenja, novosti vezane uz zakonodavnu regulativu, prostorne planove nove generacije, mogućnosti digitalnog povezivanja i razmjene podataka, digitalizaciju građenja i dr. Sudionici konferencije bili su stručnjaci iz ovog područja, vrlo dobro upućeni u problematiku tako da je prostor za pogrešku bio minimalan. Odlična priprema, vježbanje javnog govora, prihvaćanje kritike te spremnost na nepredviđene situacije, bile su presudne za uspjeh.

Panel rasprava zabilježila je velik interes, jer su sudjelovali odlični govornici – Dunja Magaš, državna tajnica u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Matija Posavec, župan Međimurske županije, Nina Dražin Lovrec, predsjednica Hrvatske komore inženjera građevinarstva, Tomislav Petrinec, ravnatelj Uprave za zaštitu kulturne baštine i Nikola Modrušan, zamjenik državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva.

Hvala organizatoru konferencije Briefing komunikacijama koji je u Bolderu prepoznao stručnost i profesionalnost i otvorio prostor za ovaj značajan iskorak u daljnjem razvoju agencije.